Kinderen Zoe Saldana worden meertalig opgevoed

Actrice Zoe Saldana onthulde onlangs voor de eerste keer zwanger te zijn en niet van één maar van wel twee kindjes. Saldana kondigde eind vorige maand aan in verwachting te zijn van ‘meerdere kindjes’. In een interview met Cosmopolitan For Latinas laat zij weten haar kinderen meer talig te willen opvoeden, net als zijzelf is opgevoed.

Spanglish

Ze wil in huis in meerdere talen gaan communiceren met haar kinderen, zodat ze straks net zoveel talen als zij en haar zussen spreken. Zij werden in de talen Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Portugees opgevoed, laat de 36-jarige Avatar actrice weten. Ze denkt er echter niet ligt over en heeft zelf misschien ook wel een klein opfriscursusje nodig, omdat ze naar eigen zeggen Spanglish spreekt. Ze moet er dus wel moeite voor doen maar heeft het er graag voor over. Of ze haar kinderen ook op een typecursus online wil doen of naar een privéschool wil sturen is niet bekend, maar zoals iedere moeder wil ze het beste voor haar kroost.

Mannenkeuze

In Cosmopolitan kun je het hele interview met Zoe Saldana terugvinden, waarin ze ook aangeeft dat haar wijsheid met de jaren is gekomen. Haar keuze voor mannen was heel slecht, maar werd met de jaren steeds beter. Ze leerde van haar fouten en kon negatieve situaties en mensen steeds beter onderscheiden van de positieve. Ook nee-zeggen had ze moeite mee, maar dat heeft ze met de jaren geleerd, echter wel altijd met een glimlach.

Advies

Zoe Saldana trouwde vorig jaar met Marco Peregoi. Ze wist dat ze geen man wilde die geobsedeerd was van haar en haar aanbidt. Daar is ze wel achter gekomen met de jaren. Ze wilde ten slotte nog het advies meegeven aan alle vrouwen dat je jezelf niet moet afremmen en niet onzeker moet zijn in bed. Laat je gaan en daarbij heeft ze het niet over trio’s en porno kijken.

Post Navigation