Gadgets waar mannen echt van houden

Wanneer de feestdagen voor de deur komen, weten velen niet wat ze moeten kopen voor een man. In dit artikel vind je daarom een aantal goede tips, om een man echt te verassen met bijzondere cadeaus, die een man echt helemaal te gek vind. Neem een kijkje op dronesmetcamera.blogspot.nl voor de nieuwste drone gadgets!

Mannen houden van Gadgets

De meeste mannen zijn gek op gadgets. Loop maar eens met je vriend door de Mediamarkt en je zult zien dat hij bijna bij elke gangpad stil blijft staan. Waarom dan geen leuke gadget voor je vriend?
Gadgets hoeven absoluut niet duur te zijn. Ik heb zelf een gadget gehaald voor maar liefst 35 euro en stijgt ver boven de duurdere gadgets uit.

Een simpele gadgets die een man echt te gek vind

Bijna elke man heeft in deze tijd wel een smartphone. Zit je vriend ook de hele dag met zijn tel in de hand? Verras hem dan eens met een Google Chromecast.
De Google chromecast is een klein hdmi stickie die het beeld van je smartphone en tablet naar de tv kan sturen. Dus als je man gek is op bijvoorbeeld het kijken van Youtube filmpjes of Netflix, dan is de Google chromecast echt wat voor hem!

Een leuke camera high tech camera

Is je vriend gek op het fotograferen of het maken van video’s? Dan kan een leuke high tech camera een super goede verassing zijn. Maar welke camera kun je het beste kopen voor een man, die hij ook echt helemaal te gek gaat vinden?

Action camera

Een action camera is tegenwoordig populair. Het maken van beelden in de meest bizarre omstandigheden, filmen met een drone met camera, noem maar op.
Een actie camera is gemaakt om video’s te maken in heftige avonturen. De camera is zeer sterk waardoor hij amper kapot kan. De resolutie van zo’n actie camera is zeer scherp. De nieuwste camera van GoPro heeft een 4k resolutie en dan is echt hoog!
Zo zijn er nog veel meer gadgets te vinden die een man echt bijzonder zal vinden. Op Mannenstuff.tumblr.com vind je nog veel meer leuke gadgets, en deze pagina word dagelijks/wekelijks bij gehouden.

Post Navigation