Espresso Machines en koffiebonen voor de lekkerste kop koffie!

Een échte koffieliefhebber hecht veel waarde aan een lekkere kop koffie. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste koffiebonen gebruikt en een espressomachine heeft. Nederland behoort tot de grootste koffiedrinkers en dan wil je graag lekker kopje koffie! Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een standaard koffiezet apparaat of een Senseo machine. Echter zijn beide opties de basis van koffie zetten.

Wat zijn goede koffiebonen?

Er bestaand twee soorten koffiebonen, namelijk robusta koffiebonen en arabica koffiebonen. Arabica koffiebonen groeien in hoog gebied en robusta in laag gebied. Het verschil tussen beiden bonen zijn de smaak, het uiterlijk en het cafeïne gehalte. Daarbij zijn Arabica bonen kwalitatiever, lekker, mooier en cafeïne vrij. U kunt daarom het beste kiezen voor 100% arabica koffiebonen en anders een mix van 80% arabica en 20% robusta koffiebonen.

Uit welke Espresso Machines kan ik kiezen?

Er bestaan vele verschillende soorten koffiemachines of Espresso Machines. De basis apparaten zoals een koffiezet apparaat en een Senseo apparaat is vrijwel bekend voor iedereen. Als u een stap hoger gaat dan kunt u denken aan een Nespresso Apparaat. U werkt dan met koffie cupjes in plaats van koffiebonen om koffie te zetten. Als u liever gebruik wil maken van een Koffiebonen apparaat maar niet te veel moeite wil doen dan kunt u een Espresso vol automaat aanschaffen.

Maar wilt u echt de beste kwalteit koffie dan is het aan te raden dat u een espressomachine koopt. Bij Espresso Machines wordt er veel waarde gehecht aan een lekker kop koffie en cappuccino. Met een koffiemolen maalt u de koffiebonen en vervolgens vult u de cuprail met de gemalen koffie. U bevestigd deze aan uw espressomachine en uw heerlijke verse espresso is gezet. Voeg water toe voor koffie en geklopte melk voor een cappuccino.

Expobar espresso machines merk

Een van de grootste leveranciers van Espresso Machines is Expobar. Met als best-seller de Expobar Brewtus 4. Expobar levert espressomachines voor horeca en voor thuis gebruik.

Post Navigation