Toffe accessoires voor echte Foodies

Foodies noemen we ze tegenwoordig. Mensen die gek zijn op lekker kwaliteitseten. Mensen die graag wat extra betalen voor extra lekker eten. Eten wat met liefde gemaakt is. Vaak zijn foodies ook mensen die graag met koken bezig zijn. En wie dol is op eten, die investeert dan ook graag in goed keukengerei. Bovendien vindt een echte foodie het belangrijk dat de tafel chique, stijlvol en helemaal bij de tijd gedekt is. Hoe je dat doet? Nou, bijvoorbeeld met onderstaande toffe accessoires en merken!

Eierfatboy
Supertof. Een echte must-have voor iedereen die graag uitgebreid ontbijt. Fatboy is hét merk voor toffe zitzakken. Het merk Vacuvin is echter hét merk voor zitzakken voor eieren. Zodat je geheel in stijl aan je ontbijt van je eitje kan genieten. Leuk voor aan je paasontbijt, of gewoon het hele jaar door natuurlijk. Voor nog geen 10 euro vind je ze al online bij Bol.com, die eierfatboys. Bestellen dus!

Moderne tafellinnen
Wie van gezellig, chique dineren houdt, die kan er niet omheen: mooie tafellinnen. Tafelkleden, tafellopers, linnen servetten: het mag niet ontbreken. Combineer de mooiste kleuren en binnen no-time heb je een superstylish gedekte tafel. Je kan mooi tafeltextiel gewoon halen bij bijvoorbeeld een Hema of een Blokker. Wil je eens goed uitpakken en écht mooie tafellinnen bestellen, dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van tafelmodemerk Cottona. Als je daar niet meer gevonden krijgt wat bij je smaak past, dan vind je het nergens meer!

Butler snijplanken
Snijplanken van het merk Butler zijn niet alleen om je vlees en groenten op te snijden, maar lenen zich vooral ook heel erg goed als dienblad of presentatiebord. Ze zijn namelijk even een behoorlijk stukje chiquer en stijlvoller dan de gemiddelde IKEA-snijplank. Butler snijplanken heb je al vanaf 20 euro. En tja, het is maar een eenmalige investering waar je jaren plezier van gaat hebben. Google simpelweg ‘Butler snijplank’ en check ze snel!

Post Navigation