Het trouwringen proces.

U hebt besloten dat u een paar exclusieve trouwringen wil laten ontwerpen door Vincent Cober, dit is slechts de eerste kleine stap die u onderneemt. Vincent zal u alle mogelijkheden laten zien en u helpen bij de juiste keuze voor de perfecte trouwringen. De ring van uw dromen wordt werkelijkheid.

Na het bekijken van verschillende trouwringen in verschillende juwelierszaken heeft u nog steeds niet de ring van uw dromen kunnen vinden. Dit hoeft geen probleem te zijn. Met de vakkundigheid en de juiste technologieën is tegenwoordig alles mogelijk. Bij Cober Trouwringen adviseren wij u graag naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met u komen wij tot de juiste overeenkomsten, ook op het gebied van prijs kwaliteit verhouding.

Bent u op zoek naar meer een basisring bent u bij Cober Trouwringen ook zeker aan het goede adres. Wij kunnen u vakkundig advies geven over de trouwringen en zorgen dat de trouwringen op tijd geleverd zullen worden. In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreide collectie aan trouwringen in verschillende prijsklassen. De ringen zijn allen gemaakt van 14 karaat goud, 18 karaat goud of platina. Wij geven zelf ook de voorkeur om met deze materialen te werken, omdat ze ook een langere levensduur zullen hebben dan bijvoorbeeld zilver.

Het wordt door ons aangeraden rond de 6 maanden voor de bruiloft zeker de eerste oriëntatie te gaan doen op het gebied van aanbieding trouwringen. Deze tijd zult u zeker nodig hebben door onder andere het ruime aanbod aan trouwringen die er is. Na 4 maanden is het dan tijd voor een eerste echte afspraak, u legt u voorkeur voor en de trouwringen specialist gaat opzoek naar de trouwringen die bij u voorkeur passen. Zelf kunt u ook rondkijken in de winkel zelf, waar vaak een groot deel van de collectie te zien is. 2 maanden voor de grote dag wordt het tijd om de trouwringen definitief te kiezen. Hierdoor is er voor ons nog voldoende tijd om deze te bestellen. Zodra deze gemaakt zijn en zijn binnengekomen is er nog voldoende tijd om uw speciale boodschap in de ringen te laten graveren.

Post Navigation