Nerf Guns, niet alleen voor kinderen

Heeft uw kind al een eigen geweer? Ik bedoel natuurlijk geen echte, maar een Nerf Gun. Wanneer je een speelgoed winkel binnenloopt zie je al gauw vele verschillende kleurrijke wapens hangen. Gelukkig zijn ze wel allemaal heel veilig!

Een Nerf Gun is een speelgoed geweer waarmee je zachte foam darts kan schieten. Deze darts zijn niet scherp en doen geen pijn als je erdoor wordt geraakt. Ideaal voor kinderen dus, zo kunnen ze ongedeerd op elkaar schieten. Dankzij het kleurrijke ontwerp zijn ze niet te verwarren met echte geweren.

Er zijn ondertussen al tientallen verschillende Nerf Guns te verkijgen. En doordat het zo leuk is wil uw kind er natuurlijk zoveel mogelijk hebben. Maar ook voor de ouders kan het leuk zijn. Geef je kind een simpele Nerf Gun cadeau, en investeer wat meer in de beste Nerf Gun die er is. Laat het kind in je los en ga het gevecht aan, wedden dat je je vermaakt.

Het is natuurlijk ook leuk om even te ontspannen op kantoor. De hele dag achter je PC zitten is natuurlijk ook niet echt gezellig. En het werk afwisselen met een potje fifa op de xbox is ook niet zo geweldig, dan zit je alsnog naar een beeldscherm te staren. Daag je collega’s eens uit voor een potje schieten in het echt.

Post Navigation