Wat je moet weten over caféspelen

Door de week of in het weekend wanneer je op café zit, zie je van tijd wel eens caféspelen staan en in vele gevallen zijn deze vrijwel heel de avond bezet. Dergelijke spelen zijn café lokkers en dienen maar voor een ding en dit is klantenbinding.

Naar mijn mening heb je twee type spelen in een café, dit zijn de gene die je speelt puur voor het plezier maar er zijn er ook waar je effectief geld mee kan winnen.

In dit artikel ga ik zo uitgebreid mogelijk omschrijven wat je allemaal kan tegenkomen en wat je over deze spelen moet weten.

Bingokasten

Wanneer je aan een leek vraagt wat voor toestel dit is , dan ga je heel veel als antwoord krijgen dat het een flipperkast is, Fout, bingokasten zijn goktoestellen waar je zowel geld aan kan winnen als verliezen.

Let op, bingo is een verslaving voor vele cafégangers, heb je hier problemen mee raad ik je aan om hulp te zoeken bij de gokhulplijn.

Je start met het kiezen van een bepaald spel , hierna probeer je met een of meerdere ballen een bepaalde combinatie te spelen. Hoe zeldzamer of moeilijker de combinatie, hoe meer je kan winnen. Hoe hoger je insteek hoe hoger je eventuele winst.

Darts

Darts is wereldwijd bekend en is weer terug enorm populair aan het worden onder de jeugd. In cafés vind je zowel standaard dartblokken als elektronische dartkasten.

De laatst vernoemde zijn in vele gevallen met een munten eter van €0,50, per insteek kan er dan een speler meedoen aan een specifiek spel.

Tafelvoetbal

Allicht een van de populairste spelen bij de studenten is het tafelvoetbal. Eveneens is dit ook met een munten eter waar je €1 stukken dient in te steken voor een xx aantal balletjes.

Een spel kan je zowel met twee als met vier personen spelen, het maakt niet of je een beginner of een professional bent, je zal ten alle tijden plezier beleven.

De tafelvoetbal onderdelen bestaan uit zowel ijzer, aluminium, hout als pvc. Afhankelijk in welk land je speelt kan dit wel eens verschillen.

Post Navigation