Tuinplanten online kopen

Tuinplanten online kopen

Voor een grote groep mensen is dit nog onbekend terrein, maar tuinplanten kopen via internet is tegenwoordig ook mogelijk. In dit artikel nemen we tuinplanten webwinkel Plantengrow.nl (Plant & Grow) als voorbeeld. Door de zeer informatieve insteek van deze webwinkel, kan veel waardevolle informatie worden verkregen over tuinplanten. Door een uitgebreide zoekfunctie die is samengesteld door groen professionals uit de tuinplanten sector, kan u als webshopbezoeker zeer eenvoudig tot de juiste planten komen voorin in tuin. Webshop bezoekers kunnen de zoekfunctie naar wens specificeren, zoals bijvoorbeeld standplaats, bloeiperiode, planthoogte, geurend/niet-geurend en ga zo maar door. Hierdoor wordt het kinderlijk eenvoudig om zelf u tuinplanten te selecteren waardoor hoge hovenierskosten kunnen worden uitgespaard.

Een ander bijkomend voordeel is dat de tuinplanten vers van de kweker komt. Dit betekend: wanneer men een bestelling plaats, worden de tuinplanten vers uit de kwekerij gehaald en verzendklaar gemaakt. Hierdoor is de consument verzekerd van top kwaliteit tuinplanten en tuinplanten tegen een zeer scherpe prijs. Binnen slechts enkele dagen worden de tuinplanten (gratis) thuisbezorgd. Hierdoor hoeft u zelf niet meer te sjouwen met zware tuinplanten en voor wie een compleet nieuwe tuin wil aanleggen, erg handig om in een keer grote aantallen tuinplanten te bestellen.

 

Populaire tuinplanten

Er zijn enorm veel tuinplanten die worden toegepast in de Nederlandse tuinen. Populaire planten in de zomer en na-zomer zijn toch wel de siergrassen. In verhouding tot vaste planten, lopen siergrassen wat later uit. Nu vaak veel vaste planten zijn uitgebloed, beginnen de siergrassen nu pas met bloeien. Door een combinatie te kiezen van zowel vaste planten, als siergrassen kunt u het hele jaar kleur in uw tuin genereren. Veelgebruikte siergrassen op dit moment zijn toch wel de Festuca, Liriope, Pennisetum, Carex en Miscanthus. Deze siergrassen zijn verkrijgbaar in diverse cultivars, waarbij de planteigenschappen enorm kunnen verschillen in hoogte, bloeikleur en wintergroen/niet-wintergroen. Hierdoor kan er voor iedere tuin, of deze nu klein of groot is, op het noorden of zuiden ligt, geschikte siergrassen worden toegepast.

Post Navigation