Verhuizen regelen

Verhuizen regelen; dat is vaak een lastige klus. Er zijn vaak veel dingen waar u rekening mee moet houden en die u moet regelen bij het verhuizen. In dit artikel geven we u graag een aantal stappen die u kunt nemen,

vanaf vier weken tot aan uw verhuizing,

om uw verhuizingstraject zo goed mogelijk te doorlopen.

Water, gas en elektra

Op het moment dat u verhuist dient u contact op te nemen met de betreffende maatschappijen voor uw gas, water en elektra om de standen door te geven. In sommige gevallen komt er iemand langs om dit te doen, maar vaak dient u zelf de meterstanden door te geven.

Internet, telefonie en televisie

Vaak kunt u uw huidige aansluiting meeverhuizen naar uw nieuwe onderkomen, maar een verhuizing biedt juist de gelegenheid kritisch te kijken of u voor dit onderwerp wellicht andere regelingen wilt treffen.

Opstal- en inboedelverzekering

Zorg ervoor dat u tijdig een nieuwe inboedelverzekering afsluit op het moment dat u verhuist; u wilt immers uw spullen ook in uw nieuwe woning graag verzekerd hebben.

Het verhuizen regelen: inpakken

Uit ervaring weten wij dat het uitzoeken van uw spullen en het inpakken ervan vaak een stuk meer tijd in beslag neemt dan u in eerste instantie mogelijk verwacht. U kunt ook uw spullen laten inpakken om uzelf een hoop stress te besparen, maar uiteraard is het ook te begrijpen dat u dit graag wel zelf doet.

Bedenk in ieder geval dat u ruim op tijd moet beginnen aan het inpakproces, zodat er eventueel meer tijd mag zitten in deze fase van de verhuizing.

Het regelen van het inpakken…

Is ook een mooie gelegenheid om eens een flinke schoonmaak door te voeren, wellicht dat u een heleboel spullen tegenkomt die u niet meer nodig heeft. Maak eventueel een afspraak met het grofvuil om een overdosis overbodige spullen op te laten halen. Ook door laatstgenoemde is op tijd beginnen aan het inpakken essentieel. Zo kunt u tijdig contact opnemen met het grofvuil, indien dit nodig is.

Maar er zijn meer stappen…

Bij het regelen van uw verhuizing, zoals de dag voor de verhuizing en de dag van de verhuizing; wat moet u daar allemaal doen en waar moet u rekening mee houden? Lees meer op de website van deze verhuizer

Post Navigation