Slakkenwonder

Wat is Slakkenwonder

Slakkenwonder is een product dat slakkenslijm bevat, het staat bekend als een wonder voor de huid, die er voor moet zorgen dat onzuiverheden verdwijnen. Onder andere puistjes, littekens en rimpels kunnen met slakkenwonder van de huid worden verdwenen. Slakkenwonder bevat meerdere ingrediënten die ervoor moeten zorgen dat de huid verzorgd wordt. Hiernaast zorg het ook voor een gladde en jonge huid. Het product is verkrijgbaar in potjes van 50 ml en is bedoeld voor vrouwen van alle huidtypes.

Hoe gebruik ik Slakkenwonder?

U smeert slakkenwonder één of twee keer per dag op, doet u het één keer dan is het aangeraden om het in de avond te doen. Doet u het twee keer dan in de ochtend en in de avond. Goed insmeren op de plek en de oppervlakte er om heen zodat het goed opgenomen kan worden. Een kleine hoeveelheid opsmeren en zorg ervoor dat het niet in uw ogen komt. Mocht dit per ongeluk toch gebeuren dan moet u er zo snel voor zorgen dat u het er met water eruit krijgt.

Wat zit er in Slakkenwonder?

Slakkenwonder bevat naast een hoog percentage slakkenslijm ook nog meerdere toegevoegde ingrediënten, dit zijn onder andere elastine, eiwitten, glycolic acid (glycolzuur) en nog meer. Deze zorgen er samen voor dat het slakkenslijm het beste wordt opgenomen in de huid, en het dus het beste resultaat levert.

Werkt het wel echt?

Niet iedereen blijkt de beste resultaten te krijgen met slakkenslijm, dit komt omdat iedereen een andere huidtype heeft en dus elke huid er anders op reageert. De ene huid kan er goed op reageren en onzuiverheden snel verwijderen, op de andere huid kan het net zo goed weinig effect hebben. Wat erg handig is om wat slakkengel ervaringen te bekijken zodat u ervaringen van mensen kunt evalueren voordat u een product gaat kopen.

Post Navigation