Zweetvoeten behandelen

Zo kom je van je zweetvoeten af

Als je last van zweetvoeten hebt dan wil je daar natuurlijk zo snel als maar kan vanaf zijn, aangezien het absoluut niet prettig is om zweetvoeten te hebben. Er zijn veel natuurlijke middelen om er vanaf te komen. Twee keer per dag je voeten wassen, katoenen of leren schoenen dragen of sokken van wil. Er zijn echter ook andere middelen om van je zweetvoeten af te komen, net als andere manieren. Hieronder kun je er meer over lezen.

Draag houten schoenspanners om zweetvoeten tegen te gaan

Hoewel houten schoenspanners eigenlijk bedoeld zijn om je schoenen in model te houden kunnen deze er ook voor zorgen dat de binnenkant van je schoenen droog blijft, als de schoenspanners van mahonie- of cederhout gemaakt zijn. Deze houtsoorten halen het oude zweet uit je schoenen omdat ze vocht opnemen. Een eenvoudige manier om van zwetende voeten in je schoenen af te komen.

Verschillende sprays tegen zweetvoeten

Je kunt speciale sprays tegen zweetvoeten kopen. Pedispray is daar een goed voorbeeld van. Er zitten stoffen als alcohol, propeen, zink, kamfer en vitamine E en meer in, die ervoor zorgen dat je zweetvoeten af zullen nemen en tegelijkertijd alle aanwezige bacteriën zullen doden, waardoor gelijk de geur van zweetvoeten zal verdwijnen. Pedispray is één van de beste producten die er tegen zweetvoeten te kopen is, zeker de moeite waard.

Gebruik jodium tegen zweetvoeten

De laatste methode die we omschrijven is het gebruiken van jodium tegen zweetvoeten. Jodium werkt antibacterieel. Dit betekent dat het alle aanwezige bacteriën die er op je voeten zitten uit zal schakelen. Je smeert je voeten twee keer per dag met jodium in. Draag wel oude sokken, anders krijg je jodiumvlekken in je goede sokken en dat is natuurlijk niet nodig. Zijn alle bacteriën van je voeten en uit je sokken verdwenen, dan zul je ook geen last van stinkende voeten meer hebben. Eindelijk verlost van die plakkerige voeten en beschamende geur.

Post Navigation