Diverse contactlenzen: Daglenzen, kleurlenzen en maandlenzen

Bent u slechtziend, heeft u last van een cilinder of wilt u simpelweg een nieuwe oogkleur? Dan zijn contactlenzen de oplossing! Naast het dragen van een bril om slechtziendheid te verbeteren zijn contactlenzen een alternatief als u liever geen bril wil dragen. Contactlenzen zijn er in vele soorten en varianten. Contactlenzen zijn te onderscheiden in Daglenzen, Maandlenzen, Weeklenzen en Kleurlenzen. Deze zijn vervolgens weer te krijgen als Standaard lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen. Afhankelijk van uw aandoening kunt u kiezen uit één van de type lenzen.

Daglenzen gebruikt u voor dagelijkse hygiëne

Daglenzen zijn bedoeld om dagelijks nieuwe lenzen te dragen. Standaard worden daglenzen geleverd in een verpakking van 30 stuks. U kunt de gehele maand met een verpakking daglenzen. U gebruikt simpelweg uw daglenzen voor een dag en voordat u gaat slapen gooit u de lenzen weg. De volgende ochtend pakt u weer een nieuw paar lenzen. U hoeft geen gebruik te maken van lenzenvloeistof omdat u dagelijks nieuwe en frisse lenzen draagt. Het dragen van deze lenzen zijn hygiënischer en gezonder voor uw ogen.

Een nieuwe oogkleur? Draag kleurlenzen!

Het uiterlijk is erg belangrijk voor ons. Een nieuwe kapsel, leuke nieuwe kleding en ons zelf verzorgen doen we allemaal. Maar het is ook leuk om een keer een nieuwe oogkleur uit te proberen dat past bij uw look. Denk aan blauw, groen of bruine gekleurde ogen zodat u tijdens het uitgaan er weer geweldig uit ziet. Kleurlenzen worden geleverd in vele soorten kleuren en blends. Goedkope kleurlenzen? Kijk eens online!

Online lenzen bestellen

Wilt u daglenzen bestellen of contactlenzen bestellen? Kijk dan online via webshops. U bent altijd goedkoper uit en lenzen worden vaak binnen een dag geleverd.

Post Navigation