ENERGIE-EFFICIËNTE LED LAMPEN

ENERGIE-EFFICIËNTE LED LAMPEN

Een gloeilamp is een eenvoudige, maar vaak genegeerd variabele in vele huizen van de totale stroomverbruik. De Environmental Protection Agency reports-rapporten die als elke familie in de Verenigde Staten verdrongen slechts één standaard incadescent gloeilamp met een energie-efficiënte, het land zou jaarlijks een besparing van ongeveer $600 miljoen aan energiekosten – genoeg om de macht van 3 miljoen huizen voor een jaar.

 

Energie-efficiënte verlichting voor binnen residentieel gebruik, vallen uiteen in twee essentiële categoriess: compacte fluorescentielampen of CFL, en light emitting diode of LED-lampen. CFL lampen was al beschikbaar voor residentiële verlichting voor meer dan een decennium. LED-lampen zijn extra hoog geprijsd dan spaar of gloeilampen, maar ze make-up voor dit tarief met een aanzienlijk langere levensduur en een lager energieverbruik. Een gewone gloeilamp duurt tussen de 1200 tot 2500 uur. Een SPAARLAMP duurt 10.000 uur en een LED-lamp duurt voor maar liefst 50.000 uur. CFL en LED-knoppen gebruiken minder energie voor het maken van de dezelfde mate van het licht dat wordt afgeleverd door een gloeilamp. Om de aankoop van energie-efficiënte lampen minder moeilijk voor de consument, die zijn gebruikt voor de aankoop van hoog-vermogen gloeilampen, vele lijst het equivalent vermogen op de verpakking. Bijvoorbeeld, een LED die gebruikt zes tot acht watt of een SPAARLAMP die gebruik maakt van 13 tot en met 18 watt zal waarschijnlijk worden vermeld als identiek aan die van een 60-watt gloeilamp.

 

Light-Emitting Diode (LED) Lampen

Licht-zend-diode of LED lampen zijn een meer moderne optie voor residentiële verlichting. Ze zijn aanzienlijk energie-efficiënter dan een gloei-of SPAARLAMP. LED-technologie is niet nieuw. Het heeft al tientallen jaren gebruikt in de snaren van Christmas lights, elektronica panelen en nieuwheid pennen. LED-lampen zijn clusters van maximaal 180 individuele LED lampen zijn verpakt in een rooster

 

Energie-en Kostenbesparingen van LEDS

Het grootste voordeel van LED verlichting is de levensduur. Een LED-lamp een levensduur van ongeveer 50.000 uur — vijf keer langer dan een SPAARLAMP. Als de lamp links op acht uur per dag, het zal duren dan 17 jaar. Tijdens dat de levensduur van een LED lamp van 300 kilowatt uur aan elektriciteit. Op 20 cent per kilowattuur, de levensduur van elektriciteit kosten van een LED-lamp is $60. Om te vergelijken, moet u vijf Spaarlampen overeenkomen met de ongeveer 50.000 uur levensduur van een LED. Die vijf Spaarlampen zou gebruiken 700 kilowatt uur aan elektriciteit, kost $140. De LED-lamp bespaart 400 kilowatt uur aan elektriciteit in vergelijking met de CFL en 2.700 kwh in vergelijking met de gloeilamp. Dit betekent een kostenbesparing van $80 meer dan spaarlampen en $540 dan gloeilampen.

 

Groene lampen zijn een geweldige manier om het verminderen van het energieverbruik binnen uw huis of kantoor, maar wat te denken van buiten? Met nachten groeien langer door als de herfst en winter seizoenen, aanpak, vervanging van een deel van uw oude gloeilampen met spaarlampen, exclusief ontworpen voor outdoor gebruik bespaart u niet alleen meer geld, maar helpt u live-more greenly.

Post Navigation