Scaramouche and Fandango: Nu ook in Nederland

Er is goed nieuws voor mannen in Nederland! Er is eindelijk een merk op de markt die zich volledig focus op de MAN en niet op de vrouw. Ja dat klinkt bijzonder en dat is het ook. Scaramouche and Fandango probeert het ijs te breken en de moderne hedendaagse man op de juiste manier te bedienen die tot nu toe niet goed haalbaar was.

For the real gents

S & F is een nieuw herenmerk en afkomstig uit Engeland, waar 2 jonge mannelijke ondernemers (met ervaring in de cosmetica branche) het lef hebben gehad om met iets nieuws en uitdagends te komen. Het product is volledig bestem voor de man en alleen daarom al maakt dit het al een uitdagende project. De oprichters van S &F zijn van mening dat er op dit moment geen goede verzorgingsproducten bestaan die een goede verzorging bieden voor alle relevante zaken waar de hedendaagse man mee te maken heeft tegen een betaalbare prijs.  Hoe vaak komen we nu een speciale mannen shampoo, conditioner of face scrub tegen die bestemd zijn voor mannen? Weinig. En daarom hoopt S & F deze barrière te doorbreken met een geheel nieuwe producten lijn.

Alle verzorgingsproducten voor mannen bij elkaar

Om een complete aanbod te bieden hebben de mensen achter S & F gekeken welke aspecten van het mannelijke lichaam iedere dag behoefte hebben aan een goede natuurlijke reiniging. Daarom zijn er de volgende producten:

  • Mannen shampoo
  • Men face scrub
  • Men conditioner
  • Sports wash
  • Eau de toilette
  • Hydrator
  • Shave cream

Ook is er gelet op de behoeftes van mannen die bijv. veel reizen met het vliegtuig. Voor hen biedt S & F handige travel bags met maximaal 50ml flacons. Deze hoeveelheden zijn toegestaan aan boord van een vliegtuig, dus ideaal voor heren die veel reizen voor hun werk. In Nederland is DMA-Fashionshop de enige exclusieve online verkooppunt in Nederland waarbij verzending gratis is.

Post Navigation