hoe krijg ik mijn ex terug

Er stromen honderden tranen langs je gezicht want er is misschien iets vreselijks gebeurd, gisteren waren jullie nog in elkaars armen vertellen hoeveel jullie om elkaar geven en hoe prachtig de toekomst samen wel niet is, maar dat lijkt als een bliksem die een boom raakt verloren te zijn. Het is gebeurd! je ex heeft je verlaten en nu vergaat je wereld, hoe kan je hier ooit nog over heen komen en hoe moet je ermee omgaan? In het komende artikel gaan we manieren bespreken die de kans om hem of haar in je leven terug te krijgen te aanzienlijk te vergroten..

Het doet zo zeer

Pijn in je buik, je hart en rillingen over heel je lichaam zijn normaal wanneer je iemand verloren bent, wist je dat liefdesverdriet bijna even pijnlijk is als het verliezen van een dierbaar persoon?  Ik weet dat je moeite hebt om te slapen. je niets liever wilt dan de hele dag in je bed liggen en er geen einde aan die vreselijke pijn lijkt te komen, wanneer stopt het toch! vraag jij je misschien af. maar hoe krijg ik mijn ex terug hoor ik je nu al vragen?

De stap naar verlichting

Het is helemaal geen probleem om de eerste dagen eens flink te huilen, jezelf vol te proppen met die lekkere reep chocolade, liefdesverdriet liedjes te luisteren, foto’s te bekijken over hoe mooi de relatie wel niet is etc. Wees er alleen wel van bewust dat je dit niet langer dan 3 dagen doet, deze dagen vallen erg zwaar en lijken alsof je je in de hel bevindt.

Maar weet dat ook jij een keer verder met je leven moet, althans verder om van die nare pijn af te komen. Stop na een aantal dagen alle herinneringen in een grote doos en verstop deze onder je bed of in de kelder, zorg dat het een plek is waar je niet zo gauw zult komen. De volgende stap is het verwijderen van de whatsapp, hen nummer,alle oude smjes, gesprekken en om ze tijdelijk van je Facebook te verwijderen.

En nu?

De volgende stap is erg moeilijk, maar dat is om jezelf bezig te blijven houden. Wanneer je continue bent afgeleidt is het moeilijk voor je hersenen om aan je ex te denken. Zorg dus dat je lekker actief bezig bent, als je veel pijn voelt komt dit waarschijnlijk ook omdat je te weinig het huis uit bent. Hoe meer dingen je onderneemt des te sneller de pijn zal genezen. Dat kan als ongeloofwaardig klinken maar de grootste fout is dat mensen zielig in hen eigen huis blijven waardoor ze werkelijk in een sociaal isolement belanden.

Giovanni Verlon

Hij is een deskundige op het gebied van relaties en voornamelijk op het gebied van je ex geliefde terug winnen. Hij bied een stap voor stap systeem aan waarin hij je mee neemt naar de manieren en psygologische triggers om hem of haar weer helemaal voor je te laten vallen.

Volgens hem begint het bij de verwerking van het verdriet, het creëren van aantrekkingskracht, en vervolgens een nieuwe relatie met je ex beginnen waarin alles een nieuwe kans krijgt. Vergeet niet dat het tijdens een nieuwe relatie belangrijk is dat je de oude redenen waarom het uit ging verbeterd hebt. Je wilt namelijk voorkomen dat dezelfde fouten gemaakt worden en alles weer breekt.

Post Navigation