Huisstijl drukwerk – Visitekaartje, briefpapier en enveloppen bedrukken

Iedere onderneming is anders, net als dat elk mens anders is. Voor uw bedrijf laat u daarom een huisstijl ontwerpen dat volledig is afgestemd op de visie en doelgroep van uw onderneming. Daarvoor huurt u een bureau in om uw huisstijl te laten ontwikkelen. Een basis huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Echter komt uw huisstijl pas echt tot leven als u het laat drukken. Dat noemen wij huisstijl drukwerk! Per item dat u laat drukken kunt u in Full Color of in PMS drukken. Daarnaast kiest u het type papier dat u mooi vind en een drukkerij zal dit verder voor u in orde maken.

Enveloppen bedrukken

Voor het verzenden van brieven, facturen, offertes en aanbiedingen kunt u gebruik maken van enveloppen. Om de herkenbaarheid te bewaren van uw onderneming laat u uw enveloppen voorzien van uw logo en huisstijl. U kunt kiezen voor diverse formaten enveloppen. Standaard gebruiken we de C5 enveloppen. Voor grote rapporten is het verstandig om C4 enveloppen te laten bedrukken. Als u uw formaat heeft gekozen kunt u er voor kiezen om een venster links, rechts of niet te laten stansen. Als laatste heeft u nog de keuze uit een striplock of een lijmlaag voor het dichtplakken van de enveloppen.

Nu moet u de enveloppen nog laten bedrukken. Waar kan dat? Daarvoor gaat u naar de drukkerij. Zowel lokaal als online laat u voordelig enveloppen bedrukken.

Briefpapier drukken

Enveloppen kunt u natuurlijk niet zonder inhoud versturen. Daar hoort briefpapier in! Briefpapier heeft u nodig om nieuwsbrieven, facturen of offertes mee uit te printen. Ook uw briefpapier is voorzien van uw bedrijfslogo en huisstijl. De belangrijkste informatie dat wordt vermeld op het briefpapier is:

  • Adresgegevens
  • KVK-nummer
  • BTW-nummer
  • Bankrekening
  • Contactgegevens

Uw briefpapier is drukken is onderdeel van het huisstijl drukwerk. Deze kunt u bestellen bij uw drukkerij.

Post Navigation