Videomarketing – Bedrijfsfilm, videoclip of e-learning laten maken

U heeft een onderneming en voor uw bedrijf is marketing en communicatie erg belangrijk. U heeft een mooi huisstijl laten maken dat past bij uw onderneming, een website en drukwerk. Met de beschikbare middelen probeert u uw doelgroep te bereiken en aan te spreken. Maar dat is niet de enige vorm van reclame en marketing om uw doelgroep te bereiken. Social Media is de laatste jaren erg in opkomst geweest en behoort tegenwoordig tot een van de grootste marketing kanalen. We kennen een aantal social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Een veel vergeten kanaal is YouTube. Voor vele ondernemers kan YouTube een belangrijk kanaal zijn om haar doelgroep te bereiken.

U kunt namelijk video’s optimaliseren voor zoekwoorden in YouTube zodat uw video wordt gevonden en bekeken. Vervolgens kunnen er links worden gekoppeld aan de video naar uw website of contact pagina. Tevens kunt u veel meer met beeld vertellen dan tekst of statische plaatjes. Bereik daarom uw doelgroep met videomarketing!

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken, kan een begin zijn van uw videomarketing. Met een bedrijfsfilm kunt u uw onderneming presenteren en uitleg geven over de producten en diensten die u aanbied. Men krijgt een impressie van uw bedrijf, waar u goed in bent, wat u aanbied en waarom men voor u moet kiezen. De perfecte presentatie voor uw onderneming dus. Een bedrijfsfilm laten maken kunt u het beste over laten aan een professionele regisseur om uw verhaal om te zetten in een film.

E-learning maken

Heeft u een school of bied u cursussen aan? Wat dacht u er van om een E-learning te maken van uw lessen? Online onderwijs of online leren is erg hip geworden omdat men ten alle tijden bij uw online lessen kunnen. Vooral mensen die in het bedrijfsleven zitten willen liever ‘s avonds of in het weekend uw lessen volgen. E-learning is de oplossing! U neemt al uw lessen op met een video. Uw E-learning video wordt dan bekeken door mensen die bij u een cursus afnemen. Uw voordeel bij een E-learning maken is dat u maar 1 keer een video hoeft te hebben en daarbij meerdere mensen kan helpen met uw kennis. Daarnaast kunt u zelfs online cursussen tegen betaling aanbieden per view van uw video. Pay per View wordt dat genoemd.

Videoclip laten maken

Wilt u graag een videoclip laten maken? Dat kan! Voor u als artiest, zanger, danser, componist of entertainer is een videoclip uw visitekaart. Met een videoclip promoot u uw act of liedje dat u heeft ontwikkeld. U kunt een videoclip laten maken in een green screen of live op locatie. Artiesten over de hele wereld doen niets anders! Bij muziek hoort nu eenmaal beeld om uw song extra te versterken. Uw song krijgt daardoor een eigen imago en sfeer. En wie weet is uw videoclip straks op televisie te zien!

Post Navigation