WiFi kan altijd beter

Het is zo jammer. Komt het internet met een bloedsnelheid bij je thuis aan, gaat het vervolgens met een slakkengangetje weer verder in je eigen huis. Dit komt door de bekabeling bij jou in huis en je modem.

Vooral het modem kan beter in veel gevallen. Zeker als je met meerdere mensen tegelijk het WiFi wilt gebruiken. Er wordt al snel geklaagd dat het internet zo traag is. En wat helemaal storend is, is dat je niet overal in huis een behoorlijk bereik hebt. Dat moet en kan beter. Gelukkig heb je daar specialisten voor die voor jou je WiFi netwerk aanleg kunnen regelen. Zij komen met WiFi oplossingen waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt. Zo kunnen zij precies meten hoe sterk het signaal is in elke ruimte van je huis. Dit wordt in een heatmap gezet en daarvan uit worden de oplossing verzonnen.

Het is niet voor iedereen even belangrijk om zo’n goed WiFi bereik te hebben in heel het huis. Maar een gezin met schoolgaande kinderen, zal dit heel belangrijk vinden. Eigenlijk haast een eerste levensbehoefte. Zelfs op vakantie in de meest afgelegen gebieden zullen de kinderen als eerste vragen of er daar WiFi is. Zij kunnen zeker niet meer zonder. Terwijl het eigenlijk best wel lekker is om eens een tijdje niet bereikbaar te zijn. Dit scheelt best veel tijd. Kun je eindelijk eens dat mooie boek uitlezen.

Vele mensen zijn verslaafd aan de sociale media. Een dag geen foto geplaatst op Instagram is een dag niet geleefd. En als je het niet op Facebook hebt gedeeld dan is het niet gebeurd. Gek, hoe deden mensen dat vroeger toch? Nou heel simpel: men ging gewoon bij elkaar langs om de foto’s van de vakantie te laten zien. En nog gekker: de foto’s waren nog niet een digitaal.

Post Navigation