smartshop

In Nederland heb je verschillende smartshops op verschillende plekken, we maken dit artikel om je wat uit te leggen over wat zo’n winkel allemaal te bieden heeft en waar je voor een redelijke prijs wat leuke inkopen kunt doen. Je zult er al gauw achter komen dat het geen bakken vol geld hoeft te kosten om een avondje plezier te hebben.

Ga niet naar de winkels

Om elke hoek van de straat zal je geen smartshop vinden, maar als je ze vind zijn de prijzen toch vaak te belachelijk voor woorden. Voor de inkoop prijs hoeven ze het niet zo hoog te maken, want uit onderzoek en eigen ervaring is de inkoop prijs soms tot wel vier,vijf keer goedkoper dan de prijs die ze in de winkels durven te vragen.

Zo vraagt een gemiddelde smartshop al gauw tussen de 12 en 18 euro voor een doosje truffels van (10 gram) en kan je voor de verschillende drugstesten ook al gauw ronde de 8 en 10 euro kwijt zijn. Maar als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit voor een scherpen prijs dan raad ik je aan om eens op het internet te kijken!

smartshopje.nl

De webshop in smartproducten van 2014, gegarandeerd de laagste tarieven voor de allerbeste kwaliteit. Het aanbod is erg breed en als je een bestelling plaats heb je het de volgende werkdag in je brievenbus thuis! Tot bijna 50 procent goedkoper dan de gemiddelde shop die je in je buurt zult vinden.

Wij doen ook aan groothandel, mocht je een bepaald product in een bulk willen kopen kunnen wij dit voor een nog scherpere prijs dan het nu al is weg geven.

Is het legaal?

Het gebruiken en kopen van deze spullen is legaal voor iedereen die boven de 18 jaar is. De spullen zijn vaak een namaak van de illegale versies, maar komen vaak uit de natuur. Veel producten zijn gemaakt uit plantaardige middelen en niet vaak vind je er chemische middelen in, het is dus zeker leuk om eens te proberen en je zal er geen nare crashes mee ervaren zoals dit bij bijvoorbeeld alcohol wel het geval is.

Post Navigation