Onze top 4 irritaties tijdens het vliegen

Mensen die regelmatig vliegen zullen het beamen: vliegen kan gepaard gaan met een hoop irritaties. Zo kunnen mensen met lange benen aan het einde van de vlucht bijna niet meer opstaan van de pijn en kunnen krijsende kinderen je uit je slaap houden. Je kunt moeilijk het kind de deur uit zetten, dus er is weinig aan te doen. Wij zetten de top vier irritaties op een rijtje.

De prater

Je komt ze overal tegen: in de bus, op het bankje in het park, maar ook in het vliegtuig zijn ze er: de praters die je bestookt met ellenlange verhalen. Soms kan het gezellig zijn, bijvoorbeeld wanneer je alleen reist. Maar niet iedereen zal erop zitten te wachten. Daar komt bij dat je in het vliegtuig geen kant op kan. Je zit tot het einde van de vlucht die misschien wel tien uur duurt aan die persoon vast.

Lekker in het gangpad staan

Het zal niet alleen een irritatie van passagiers zijn, maar ik kan me voorstellen dat ook stewards en stewardessen zich er groen en geel aan kunnen ergeren: passagiers die tijdens het boarden het gangpad blokkeren, omdat ze hun handbagage koffer in willen opbergen. Dan heb je ook nog die mensen die graag heel de vlucht door willen staan en lopen en bij elke turbulentie tegen je aan lopen. Je moet je benen steeds uit het gangpad houden en je wordt uit je slaap gehouden. Irritant!

Bijna op schoot

De meeste mensen boeken maar één stoel in het vliegtuig per persoon. Toch heb je altijd van die mensen die vinden dat een gedeelte van jouw stoel en beenruimte ook van hen is. Dan is er ook nog die armleuning waar er maar één van is tussen twee stoelen in. Dat betekent dat je de armleuning moet delen en dat betekent niet dat die voor je buurman is en jij de hele tijd moet oppassen dat je hem niet raakt. Heel vervelend.

Wat ruik ik toch?

Je buurman. Sommige mensen gaan zich meteen nestelen als ze in het vliegtuig zijn gestapt. Hup, de schoentjes gaan uit en de mediaplayer gaat en, maar helaas hebben ze er geen rekening mee gehouden dat de geur die van hun voeten afkomt niet als prettig wordt ervaren door de buurman. Dan gaat het vestje nog eens uit, want hij heeft het warm. En dat ruik jij..

Post Navigation