Wat je niet moet vergeten als je gaat kamperen volgens Gerard van der Horst

Het is weer bijna zomer en dat betekend natuurlijk dat het bijna weer tijd is om op vakantie te gaan. In Nederland besluiten ieder jaar veel mensen te gaan kamperen, zowel in Nederland als in het buitenland. Gerard van der Horst is zo’n fanatieke kampeerder. In dit artikel zal hij een aantal tips geven over wat je echt niet moet vergeten als je op kampeervakantie gaat.

Tent

Het meest belangrijke om niet te vergeten is natuurlijk je tent. Als je gaat kamperen ben je zonder tent echt helemaal nergens. Belangrijk ook is dat je een tent meeneemt die groot genoeg is. Ga je alleen met je partner op vakantie? Zorg er dan voor dat je een driepersoons of zelfs een vierpersoons tent meeneemt. Je moet namelijk rekening houden met het feit dat er ook veel extra spullen in je tent komen te liggen, niet alleen jij en je partner.

Luchtbed

Ga je langer dan een paar dagen weg? Dan is het handig om in plaats van een matje, een luchtbed mee te nemen. Dit is een stuk beter voor je rug en ook nog eens een stuk comfortabeler. Luchtbedden heb je in alle soorten en maten, maar doorgaans zijn ze sowieso comfortabeler dan matjes. Als je een luchtbed meeneemt, vergeet dan niet om ook een pomp mee te nemen! Luchtbedden met eigen lucht opblazen is namelijk erg vermoeiend.

Kampeer gasstelletje

Wat ook erg handig is om mee te nemen is een kampeer gasstelletje. Zo kan je gewoon voor je tent koken en hoef je niet elke dag uit eten te gaan. Een kampeer gasstelletje meenemen is dus ook nog eens goed voor je portemonnee. Als je zo’n gasstelletje meeneemt, vergeet dan ook niet om een pannetje, een koekenpak, borden en wat bestek mee te nemen. Anders heb je er natuurlijk helemaal niets aan!

Nog meer vragen over kamperen? Neem dan contact op met Gerard van der Horst via deze link: http://www.mediamatic.net/360301/nl/gerard-van-der-horst 

Post Navigation