Teletekst 818

Teletekst 818

Op Teletekst 818 van de Nederlandse Publieke Omroep, verzorgd door de NOS Teletekst, staat informatie over de Eredivisie. Op die pagina vindt de kijker meer informatie over welke wedstrijden er dit weekend gespeeld worden. Daarin staat altijd de thuispartij voorop, tegen de tegenpartij die uitspeelt. Achter de wedstrijd staat een apart nummer vermeld, die gebruikers kunnen raadplegen om meer informatie over de wedstrijd te krijgen. Op de pagina Teletekst 818 staan in het kort de belangrijkste wedstrijden van de Eredivisie, de hoogst haalbare competitie in het Nederlands betaald mannenvoetbal. In één oogopslag kunnen kijkers zien wanneer zijn favoriete voetbalclub speelt, en tegen wie.

Vrijdag

Het voetbalweekend begint meestal al op vrijdagavond, op Teletekst 818 is dit dan ook als eerste zichtbaar. De eerste wedstrijd van het voetbalweekend wordt dan gespeeld. Doorgaans worden er één of twee wedstrijden gespeeld. Het tijdstip dat de wedstrijd begint staat precies achter de datum geschreven. Op die manier mist de kijker nooit meer zijn favoriete wedstrijd. Achter de voetbalclubs staat een teletekstnummer. Wie dit nummer op Teletekst intoetst op zijn afstandsbediening, krijgt meer informatie over de wedstrijd. Zo kiest de redactie altijd een paar interessante feiten over de wedstrijd uit, evenals informatie over wie de scheidsrechter is. Tevens staan er ook bijzonderheden vermeld, zoals bijvoorbeeld het afwezig zijn spelers door blessures of schorsingen.

Daarnaast is op de eigen teletekstpagina ook informatie over eerdere ontmoetingen te vinden.

 

Weekend

Op zaterdag en zondag worden de meeste wedstrijden uit de Eredivisie gespeeld. Op Teletekst 818 zijn de tijden en data duidelijk in het groen terug te vinden. Achter de wedstrijden staan wederom weer nummers, waar meer informatie over de wedstrijd te vinden is.

Na afloop van de wedstrijd werkt de redactie de standen van de Eredivisie bij. Deze zijn gemakkelijk terug te vinden door naar teletekst 819 te gaan. Op deze pagina staat altijd een datum geschreven van de laatste updates. Wie nieuwsgierig is wie de meeste goals gemaakt heeft, kan terecht op pagina 832. Daar staan alle topscorers van dit Eredivisie seizoen weergegeven.Teletekst 818 van de NOS

Post Navigation