iPhone 6 en iPhone 6 Plus abonnementen

iPhone 6 en iPhone 6 plus smartphones liggen per 26 september in de Nederlandse winkels. Je kan de iPhone kopen of een iPhone 6 abonnement nemen bij verschillende webwinkels. In de eerste weken zal je wel even moeten wachten op je bestelde iPhone omdat ze heel snel worden verkocht. De prijzen verschillen natuurlijk per winkel. De iPhone 6 is los verkrijgbaar vanaf 699 euro en de iPhone 6 plus kun je vanaf 799 in de winkel kopen. De prijzen voor iPhone 6 abonnementen zijn ook heel erg verschillend. Als je een goedkope abonnement wilt nemen, dan moet je zelf nog bijbetalen voor het toestel. Als je je iPhone 6 voor niks bij het abonnement krijgt, dan zal je natuurlijk maandelijks wat meer abonnementskosten moeten betalen. De kosten van je iPhone 6 abonnement hangen af van de inhoud van je bundel en de provider die je kiest voor je abonnement.

 

iPhone 6 Abonnementen vergelijken en afsluiten

Op veel websites kun je de verschillende iPhone abonnementen vergelijken. Niet alle providers bieden een iphone abonnement. Dit heeft te maken met het feit dat somige providers alleen sym only abonnementen bieden. Er zijn echter voldoende providers waar je wel een abonnement in combinatie met een iPhone kan krijgen. Volgens belsimpel.nl kun je bij Tele2 de goedkoopste iPhone 6 abonnementen afsluiten. Vodafone staat volgens deze site op nummer twee en Telfort op nummer drie op de lijst van de goedkoopste iPhone 6 abonnementen.

 

iPhone Abonnementen

iPhone 6

Bij het nemen van een abonnement is het heel belangrijk om een goede bundel samen te stellen die bij je past. Bij de meeste abonnementen kan je zelf bepalen hoeveel belminuten en hoeveel MB internet je in je bundel wilt hebben. Je kan geld besparen door de juiste bundel te kiezen. Ook zal je maandelijks  iets minder hoeven te betalen als je voor een 2  jarig abonnement kiest in plaats van 1 jarig abonnement. In alle gevallen is het raadzaam om de prijzen voor verschillende iPhone 6 en iPhone 6 plus abonnementen goed te vergelijken. Zoals hierboven vermeld, kun je beide smartphones ook los in de winkel kopen.

Post Navigation