Peugeot scooter, de beste keuze!

Peugeot scooter, de beste keuze!

Snel van A naar B? Kies dan voor een Peugeot scooter. Je kunt je namelijk razendsnel verplaatsen met een scooter. Wilt je ook iets kwalitatiefs en goed voor de dag komen, dan kom je al snel uit bij Peugeot. Al tientallen jaren heeft Peugeot ervaring met het fabriceren van scooters en vanaf was het meteen een succes. Vandaag de dag zie je nog steeds een van de eerste Peugeot scooters rondrijden en dat zegt iets over de kwaliteit en populariteit.

Tijdloos design

Het design van Peugeot scooters is bijna tijdloos te noemen omdat de scooters van jaren geleden nog steeds erg in trek is. Bij Peugeot kun je terecht voor allerlei modellen, of het nu gaat om retro of om sportief. Peugeot heeft het allemaal in huis.

Meest verkocht

De 4 meest verkochte modellen zijn de Vivacity, de Speedfight 3, de Kisbee en de Django. Wie op zoek is naar een retro design komt bij de Django uit. Dit is een zeer karakteristiek ontwerp waar deze scooterfabrikant een gedurfde poging mee heeft ondernomen. Veel retro scooters hebben namelijk veel weg van de Vespa maar Peugeot heeft dat net even wat anders gedaan.

Sportieve scooter

Voor de sportievelingen is er de Speedfight 3. Dit is de 3de generatie Speedfight en heeft naast het sportieve uiterlijk ook de karakteristieken welke bij een sportieve scooter horen. De snelheid is wel beperkt op 25km of 45km maar je zult ervaren dat deze scooter zich lekker vlot laat manoeuvreren in kleine straatjes en een snel bochtenwerk levert.

Peugeot Kisbee

De Kisbee is er in meerdere gezichten. Je kunt namelijk gaan voor de Basic met een neutrale uitstraling maar ook voor de Sportline of Streetzone welke een sportiever uiterlijk hebben.

Peugeot Vivacity

De Vivacity is ook een neutraal uitgevoerde scooter die bij iedereen kan passen. In de Vivacity lijn bevindt zich ook een elektrische uitvoering zodat je de scooter gewoon kunt opladen. Brandstof tanken is dan verleden tijd.

Scootershop

Bij Fast&Furious scooters kun je altijd direct terecht voor een Peugeot scooter van welk model dan ook. Je ontvangt gratis advies op maat en kunt alle modellen proefrijden. Woon je niet in de buurt en weet je allang al welke het wordt? Dan kun je ook ervoor kiezen om de scooter thuis te laten bezorgen. Kijk snel op de website voor meer informatie: https://www.fastfuriousscooters.nl/

Post Navigation