Bedrijfskleding in Enschede en Hengelo

Enschede en Hengelo, samen met Almelo, vormen het hart van Twente. De 3 grootste steden uit het oosten van het land zijn samen goed voor een kleine 350.000 inwoners en dat aantal blijft groeien. De steden werken veel met elkaar samen, niet alleen op bestuurlijk niveau, maar ook op het gebied van ondernemen. Dagelijks zetten duizenden starters, kleine en grote bedrijven zich in voor het werven en realiseren van nieuwe klanten en opdrachten. De bedrijfsnijverheid is groot en de Twentse ondernemers staat bekend om nuchterheid, afspraak is afspraak en veel creativiteit. Jezelf onderscheiden is daarom zeker niet onbelangrijk. Een goede presentatie van jezelf én je organisatie is een must! Het onderscheiden vermogen, waarom klanten voor u kiezen, zit in de kleine details. En daar kan goede bedrijfskleding enorm bij helpen!

De voordelen van goede bedrijfskleding

Vaak vormt werkkleding (helaas) een lage prioriteit binnen een organisatie. Het wordt of niet toegepast of er wordt rondgelopen met versleten en oude kleding. Beide zijn geen opties anno nu. Het draait allemaal op een goede presentatie van jouw bedrijf en daar hoort simpelweg goede nette bedrijfskleding bij. Niet alleen is het functioneel, het draagt bij aan een grote professionaliteit en naamsbekendheid op straat. Zodra uw medewerkers met hun kleding bij klanten over de vloer komen geeft dat aanzicht en herkenbaarheid. Uiteraard dient de kleding voorzien te zijn van een duidelijke logo met daarbij eventueel tekst of een afbeelding.

Waar moet je op letten?

Goede kwalitatieve werkkleding onderscheidt zich van normale kleding op het gebied van duurzaamheid. Je kunt deze kleding herkennen aan zware kwaliteit stoffen en een goede pasvorm. Katoen en polyester zijn de meest gebruikte stoffen, waarbij 100% katoenen kleding in de meeste geval zeer prima is. Katoen is biedt van nature een ademend vermogen wat voor uw huid erg belangrijk is, vooral bij een lange werkdag. Polyester biedt vervolgens versteviging en is erg geschikt voor buitenkleding. Elasthan is een stof wat ook gebruikt wordt voor onderkleding, omdat dit een elastische eigenschap heeft waardoor het kledingstuk aanpast aan de vorm van uw lichaam.

Voor meer advies of vragen kunt u voor  bedrijfskleding in Enschede, Hengelo en Almelo terecht bij Workwear24.

Post Navigation