Een schoonmaakbedrijf kan helpen om astmaklachten te verminderen.

Eén van de meest voorkomende chronische ziekte waar mensen mee te maken hebben is astma. In 2011 waren er in Nederland 477.400 mensen die lijden aan astma. Hiervan zijn er 218.400 man en 259.000 vrouw (Bron. Nationaalkompas.nl). Ongeveer 6% van deze mensen (27.259) moet vanwege deze klachten regelmatig een bezoek aan de huisartsenpost brengen en per jaar overlijden er zelfs 27 mensen aan de gevolgen van astma. Daarom is het erg belangrijk om te werken in een schone werkomgeving. Een schoonmaakbedrijf kan u hierbij helpen. Met de diensten die een schoonmaakbedrijf levert kunnen u en uw personeel werken in een schone en hygiënische werkomgeving.

Huisstofmijt is een veroorzaker van astmaklachten.

Huisstofmijt zit overal. U kunt niet om deze micro-organismen heen. Maar wat u wel kunt doen is de hoeveelheid huisstofmijt drastisch verminderen. Huisstofmijt voedt zich met huidschilfers. De huidschilfers, die dagelijks van ons af vallen, komen overal in het pand terecht. Op de vloer, in de kasten, op het bureau, in de vensterbank etc. Eigenlijk komt het overal terecht waar u ook stof kunt vinden. Het zijn uiteindelijk de uitwerpselen van deze micro-organismen die bij veel mensen astmaklachten veroorzaken. Dit leidt op zijn beurt weer tot ziekteverzuim en daarmee tot onnodige kosten voor uw bedrijf. Door een schoonmaakbedrijf in de arm te nemen, kunt u dit probleem aanpakken. Een schoonmaakbedrijf heeft de kennis in huis om door middel van de juiste technieken de veroorzakers van allergenen, zoals huisstofmijt, aanzienlijk te verminderen.

Tienstra Schoonmaakbedrijf Groningen.

Tienstra Schoonmaakbedrijf Groningen helpt u om uw pand hygiënisch schoon te maken. Al jaren helpen wij onze uiterst tevreden klanten met het onderhoud van hun bedrijfspand. Naast schoonmaakwerkzaamheden verrichten wij ook kleine technische werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een stekkerdoos. Wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons via onze website.

Post Navigation